Sağlıklı ve Mutlu Bir Yaşam İçin Öneriler

5 Nisan 2017 Çarşamba

XTicaret Satış Ortaklığı Sistemi İle İnternetten Para Kazanma Stratejileri



Xticaret.com Türkiye’ de satış ortaklığı sisteminin gelişmesinde adeta lokomotif olmuş, satıcıların, alıcıların ve satış ortaklarının tek bir platform üzerinde buluşmasını sağlayarak güvenli bir alışveriş ortamı yaratmış, bu sayede birçok insanın internetten para kazanmasına vesile olmuş ve halen kayıtlı 88623 üyesiyle her geçen gün daha da büyüyen satış odaklı teknoloji platformudur.

XTicaret.com Türkiye’ de satış ortaklığı yaparak internetten para kazanmak isteyenlerin mutlaka üye olması gereken pazarlama ve satış teknolojisidir.

Çalışma sistemini, bilmeyenler için kısaca hatırlatmak gerekirse;

Elinde satacak herhangi bir ürünü olan ürün sahipleri bu ürünlerini tanıtan bilgi, görsel veya videoları içeren kendilerine ait internet sitelerinin linklerini XTicaret.com’ a koyarak ürünlerini satışa sunarlar. Her ürünün sahibi tarafından tespit edilen bir komisyon miktarı vardır. Bu miktar kimi ürünlerde %70 lere veya daha yukarılara çıkabilir. Komisyon miktarı ne kadar yüksek olursa satış ortakları tarafından tercih edilmeside o kadar çok olacaktır.

Satış ortakları (affilate) XTicaret.com da bulunan bütün ürünlerin analizlerini inceleyebilir, komisyon tutarlarını görebilir ve istediği herhangi bir ürüne satış ortağı olarak XTicaret.com tarafından verilen ürün linkini değişik platformlarda paylaşarak tanıtır ve satış oluştururlar. Kendi linklerine tıklanarak satılan her üründen komisyon almaya hak kazanırlar.

Burada dikkatinizi çekmek istediğim en önemli husus; XTicaret.com tarafından geliştirilen ödeme sistemidir. Bu sistem müşterinin (alıcı), satış ortağının(affiliate) ve ürün sahibinin korunmasına odaklanmıştır. Zira ne müşterinin, ne satıcının nede ürün sahibinin ödeme ile ilgili yapması gereken bir işlem bulunmamaktadır. Komisyon tutarları satış ortağının hesabına, ürün bedeli ise ürün sahibinin banka hesabına XTicaret tarafından belli bir ödeme gününde yatırılır. Ayrıca güvenli ödeme sistemi sayesinde müşterinin kişisel ve ödeme bilgileride güvence altındadır. Müşteri satın aldığı ürünü iade etmek istediğinde XTicaret.com devreye girerek iade işlemlerini takip eder ve ürün bedelini iade eder. Bütün bu işler XTicaret tarafından yerine getirilir. Böylelikle hiç kimse birbirini tanımak zorunda kalmaz.

XTicaret.com tarafından ürün tanıtım siteleri periyodik olarak kontrol edilir. Ürün sahiplerinin XTicaret.com ödeme sistemi dışında başka bir yöntemle ödeme alıp almadığı kontrol edilir. Bu sayede satış ortaklarının komisyonları garanti altına alınmaktadır. Ayrıca ödeme yapan müşteri ürünü alamadığında para iadesi talep edebilir.

Türkiye’ de, internetten para kazanmak isteyen herkesin tanışması gereken XTicaret.com’ un sizin geleceğinize de önemli katkılar sağlayacağından eminim. Azimli ve kararlı çalışmalar dilerim.


Hiç yorum yok: